Τέλος εποχής Σαλαγκούδη για το Survivor 4!

Η Ανθή Σαλαγκούδη μας τελείωσε, πήρε την δάδα της και αποχώρησε από το παιχνίδι! Ωστόσο πριν πάρει την δάδα της υπήρξαν πολλά που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Ο λόγος που η Ανθή Σαλαγκούδη δεν χαιρέτησε κανέναν ή επέλεξε να μην χαιρετίσει κανέναν είναι πως το γύρισμα της αποχώρησης ξανά γυρίστηκε! Στο αρχικό η Ανθή επέλεξε να μην χαιρετίσει ορισμένους συμπαίκτες, πετώντας μάλιστα υπονοούμενα που οδήγησε σε έναν τσακωμό δίχως προηγούμενο!

Το περίεργο είναι πως στο στόχαστρο της δεν βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος, όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι! Η Ανθή γύρισε και τους είπε “μην κάνετε πως λυπάστε αφού ξέρω πως χαίρεστε”, κάτι που πυροδότησε το κλίμα και επικράτησε ένας μικρός πανικός!

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να γυριστεί ξανά το γύρισμα της αποχώρησης! Μην απορείτε πως συνέβη αυτό, καθώς έτσι ξαναγίνει! Μάλιστα στην αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρης το γύρισε είχε γίνει 3 φορές μέχρι να πετύχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, αφού φήμες ήθελαν την ηθοποιό να είχε στεναχωρηθεί τόσο που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

 

Πηγή: Αthensmagazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ