Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο προχωρώντας σε μια όμορφη εξομολόγηση για τον τραγουδιστή. Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ μίλησε για την μεγάλη αγάπη της για τον ερμηνευτή και το πώς διαχειρίζεται την απώλειά του.

«Ο Τόλης όταν γνωριστήκαμε μού είπε “Άντζελα για μένα έχει τελειώσει το θέμα τραγούδι”. Τον γνώρισα σε μια πολύ άσχημη στιγμή του. Είπα δεν πειράζει κι είπα “δεν περιάζει, θα πάμε στην Κέρκυρα και θα κάνουμε τη ζωή μας, σημασία έχει εσύ να γίνεις καλά”», είπε η ηθοποιός στοΤετ α Τετ.

«Όποτε άκουγα τη φωνή του δάκρυζα. Ήμουν πλατωνικά ερωτευμένη μαζί του ακούγοντας τους δίσκους του. Μου αναστάτωνεται το συναίσθημά μου… Πριν τον γάμο μας μού είπε θέλω να ξανατραγουδήσω», σημείωσε η Άντζελα Γεκρέκου σε άλλο σημείο.

Άντζελα Γκερέκου
«Ο Τόλης στην Κέρκυρα έκανε μπάνιο στη θάλασσα, έκανε κηπουρική, πήγαινε για ψάρεμα, γυμναζόταν, περπατούσε, ζούσε ια υγιεινή ζωή. Τα τελευταία χρόνια είχε αρκετά προβλήματα υγείας αλλά είχε τόσο δυνατή ψυχή και ξανάβγαινε και τραγουδούσε, αυτό τον τροφοδοτούσε. Για ένα παιδί είναι δύσκολο να βιώνει τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτήν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αλλά τα χρόνια που έχησε μαζί του τα έχησε πολύ μαζί του», προσέθεσε.

Ακόμα, η Αντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύαμε ότι θα το ξεπερνούσαμε. Μας έκανε τη χάρη να ξυπνήσει για να μιλήσουμε και να μάς πει πόσο μάς αγαπάει και να του το πούμε κι εμείς».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ