Η Άνννα Μαρία Βέλλη, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor, καθώς η περσόνα της συζητήθηκε πολύ

H πρώην παίκτρια του reality τόνισε αρχικά ότι οι τηλεθεατές βλέπουν μόνο ένα 30% των δυσκολιών που περνούν στον Άγιο Δομίνικο και «είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαίνεται». Παράλληλα, η Άννα Μαρία Βέλλη ανέφερε ότι αυτό που παρακολουθεί ο κόσμος είναι προϊόν μοντάζ, λέγοντας: «Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου, το πώς προβλήθηκε όμως, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες. Επομένως, αυτό που βλέπετε εσείς, δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι προϊόν μοντάζ και κομμάτι του χαρακτήρα μου και στιγμές της Άννας Μαρίας».

Survivor Άννα Μαρία Βέλλη

Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι οι δικοί της άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αρνητικά σχόλια, όπως εκείνη: «Εγώ έχω τυγχαίνει να έχω ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις, έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια στο παρελθόν, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Αυτοί που δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν είναι οι δικοί μου άνθρωποι και σίγουρα τους ενόχλησε πολύ περισσότερο όλο αυτό το κύμα αρνητισμού που ήρθε κατά πάνω μου. Τους είχα παρακαλέσει να μην βγουν να πουν τίποτα για ό, τι κι αν συμβεί χωρίς να ξέρω τι θα συμβεί. Ευτυχώς το σεβάστηκαν, μέχρι και ο μπαμπάς μου. Δυσκολεύτηκε να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις».

Για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor

Ωστόσο, η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε ότι: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το power of love, ή δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι που θα ήταν ο πρώην μου για να δώσω τέτοιο δικαίωμα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ δοτική και εκδηλωτική, την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με τον Νίκο, σε παρόμοιες καταστάσεις την είχα και με τον Τζέιμς, και με τη Μαριαλένα όταν ήμασταν στις αρχές κοντά. Θυμάμαι να έχω φιλήσει τη Μαριαλένα στο στόμα σε νίκη και να συζητάμε αν θα το παίξουν. Δεν το είδατε, ευτυχώς».

Παράλληλα, μίλησε για τον Αλέξη Παππά και χαρακτήρισε τα σχόλιά του σεξιστικά: «Η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί δεν ήταν μόνο εις βάρος μου. Ήταν εις βάρος των γυναικών στην καλύβα. Στην πορεία των πραγμάτων έγινε μεγαλύτερο ζήτημα για το αν εγώ διατηρώ ή έχω δημιουργήσει κάποια σχέση με τον Νίκο παρά το ότι ο Αλέξης χρησιμοποίησε σεξιστικά και μισογυνίστικα σχόλια απέναντι σε εμένα και στην Ελευθερία, αλλά και τώρα στον Τζέιμς είπε “Ladies first”, ένα καθαρά σεξιστικό σχόλιο, θέλοντας να θίξει τον ανδρισμό του».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «Love it» η Άννα Μαρία Βέλλη δήλωσε ότι θα ξανασυμμετείχε στο reality και δεν μετανιώνει ποτέ για τις επιλογές της, ενώ ακόμη δεν δίστασε να κατονομάσει τα άτομα με τα οποία δεν θα ήθελε να έχει καμία επαφή: «Το to 3 των ανθρώπων που δεν θα ήθελα να συναναστρέφομαι είναι ο Αλέξης Παππάς, γιατί είμαστε η μέρα με τη νύχτα, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη επίσης δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε και ο Σάκης Κατσούλης είναι επίσης ένας άνθρωπος που δεν μου ταιριάζει καθόλου ο χαρακτήρας του, οι απόψεις του και ο τρόπος που γενικότερα συμπεριφέρεται στη ζωή του».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ