Η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Συγκεκριμένα από τις 9 το βράδυ όλα τα κανάλια άρχισαν να ρίχνουν στην τηλεοπτική αρένα τα δυνατά τους χαρτιά.

Το Star Channel με το Greece’s Next Top Model, ο ΑΝΤ1 με το “Πέτα τη Φριτέζα” και τις “Άγριες Μέλισσες”, ο Alpha με τη σειρά “Έρωτας Μετά” και τη νέα οικογενειακή κωμωδία “Σπίτι Είναι” και ο ΣΚΑΙ με τις “8 Λέξεις” και το “Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά”.

Το GNTM 2 βρέθηκε μπροστά στα νούμερα τηλεθέασης σημειώνοντας 28,9% στο δυναμικό κοινό και 20,9% στο σύνολο. Από την άλλη μεριά, στον ΑΝΤ1, κέρδισε η μυθοπλασία με τη μοναδική δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες” που από την πρώτη μέρα προβολής της σειράς ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό. Οι “Άγριες Μέλισσες” άντεξαν τον ανταγωνισμό και συγκέντρωσαν 21,8% στο δυναμικό κοινό και 24,7% στο σύνολο.

Την ίδια ώρα η πρεμιέρα της οικογενειακής κωμωδίας του Alpha “Σπίτι είναι” συγκέντρωσε 13,7% στο σύνολο και το 16,4% στο δυναμικό κοινό.

Στο κανάλι του Φαλήρου το “Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά” κατάφερε να συγκεντρώσει 11,8% στο σύνολο και 11,1% στο δυναμικό κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ