Ο μεγάλος τελικός του φετινού κύκλου του GNTM ξεκίνησε κι όπως ανακοίνωσαν οι κριτές θα αποτελείται από τρεις δοκιμασίες. Ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου καλωσόρισαν τις υποψήφιες και τις έδωσαν μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει.

Αλεξία, Μαρίτα, Βικτώρια και Κότυ ήταν οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM και στην πρώτη δοκιμασία θα είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες από τέσσερις διαφορετικούς σχεδιαστές. Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τις εμψυχώσει και δίχως να το γνωρίζουν οι υπόλοιπες 19 παίκτριες του διαγωνισμού μόδας ετοιμάζονταν σε έναν ξεχωριστό κι απομονωμένο χώρο με στόχο να στηρίξουν την προσπάθειά τους. Οι κοπέλες εμφανίστηκαν ξαφνικά και στην ατμόσφαιρα επικράτησε χαρά και συγκίνηση.

Ωστόσο, η πασαρέλα δεν ξεκίνησε με το δεξί για την Coty, καθώς φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά να ισορροπήσει επάνω στα τακούνια. Η πιο άβολη κι επίπονη στιγμή της ήταν όταν έπεσε στη μέση της διαδρομής, με τους κριτές να παγώνουν. Η ίδια επέλεξε να συνεχίσει, αλλά το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε για την ίδια κι ένιωθε αδυναμία στο βάδισμά της. Ξαφνικά έπεσε για δεύτερη φορά κι ήταν σίγουρα πιο σοκαριστική από την πρώτη. Οι κριτές τρόμαξαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η Coty σφάδαζε από τους πόνους και δεν μπορούσε να περπατήσει κι αμέσως ήρθε ο γιατρός να αξιολογήσει την κατάστασή της. Ο γιατρός έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις κι η Coty το δέχτηκε με κλάματα. Μοιραία η νεαρή παίκτρια βρέθηκε εκτός GNTM.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ