Σήμερα το πρωί, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, πραγματοποίησαν το ετήσιο καλοκαιρινό event για τους δημοσιογράφους προκειμένου να τους μεταφέρουν μία πρώτη εικόνα του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η συνάντηση των υπευθύνων του σταθμού του Αμαρουσίου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε στο Athénée.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιώργος Ποφάντης, χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπαδάκη “πατριάρχη” της πρωινής ζώνης. Καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος είναι ο κυρίαρχος της ζώνης 6 με 10 το πρωί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

 

View this post on Instagram

 

Η σταθερή μας πρωινή ενημέρωση! #KalimeraEllada #ant1tv

A post shared by ANT1 (@ant1tv) on

Ο Γιώργος Παπαδάκης κρατά τα ηνία της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 από το 1992. Φέτος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hello.gr ο Γιώργος Παπαδάκης θα αναγκαστεί να “χωρίσει” από το τηλεοπτικό του ταίρι, τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος ήταν για πολλά χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη καθώς οι δυο τους είχαν μία άψογη συνεργασία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hello.gr ο Ντίνος Σιωμόπουλος θέλησε να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη καθώς η εφημερίδα στην οποία εργάζεται του ζήτησε αποκλειστική συνεργασία. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος αρθρογραφεί στο ΒΗΜΑ και κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε και στον τηλεοπτικό σταθμό ONΕ, ο οποίος ανήκει στον ίδιο όμιλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ