Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» το μεσημέρι της Τετάρτης, 27 Μαρτίου ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ωστόσο, σε  κάποια στιγμή τη συζήτηση του με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους διέκοψε το τηλεφώνημα της Δήμητρας Βαμβακούση. Η σύζυγός του, τον είχε καλέσει μια φορά και δεν απάντησε, όταν όμως πήρε δεύτερη φορά τηλέφωνο και ανησυχώντας μήπως συνέβη κάτι με το μωρό «το σήκωσε» και με πολύ τρυφερότητα της είπε: «Αγάπη μου είμαι στον αέρα» και συνέχισε την κουβέντα του με την παρουσιάστρια.

Στη συνέντευξη του ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε γεμάτος χαρά για τη νεογέννητη κόρη του και χαρακτηριστικά ανέφερε «Μου λείπει η μυρωδιά και τα νάζια της όταν λείπω στην Κύπρο», ενώ τόνισε πως η κόρη του είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει.

Αναφέρθηκε επίσης και στην προηγούμενη χρονιά, καθώς το 2023 ήταν μια χρονιά που τον σημάδεψε, αφού συνδύασε πόνο και χαρά μαζί… Από τη μια, η απώλεια της μητέρας του και από την άλλη ο γάμος και η εγκυμοσύνη της… «Ετοιμάζαμε τον γάμο σε ένα νοσοκομείο με τη Δήμητρα έγκυο… Παίζαμε θέατρο» παραδέχτηκε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη και τη στιγμή που τον καλέι η Δήμητρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ