Σε δηλώσεις που παραχώρησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών της Ελλάδας, ο Κούλλης Νικολάου, επιβεβαίωσε το τέλος του ρόλου του Γιώργου Αγγελόπουλου από την επιτυχημένη σειρά «Γη της ελιάς».

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η σειρά του Alpha Κύπρου θα συνεχίσει το «ταξίδι» της και για τέταρτη σεζόν. Ωστόσο, αρκετοί από τους ηθοποιούς φαίνεται να αποχωρούν και ένας από αυτούς θα είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Για την αποχώρηση του ηθοποιού, ο Κούλλης Νικολάου απαντά:

«Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τέλος πάντων.

Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ