Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν το Σάββατο 4/11 ο Φάνης Μουρατίδης και μίλησε για την ζωή του αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την τεράστια επιτυχία του Maestro και για το πότε επιστρέφει ο β’ κύκλος της σειράς ενώ αποκάλυψε κι ένα αστείο περιστατικό με τουρίστα.

«Τώρα ολοκληρώνουμε τα πρώτα 6 επεισόδια του Maestro. Είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους μας. Έχουμε κάνει μία οικογένεια, έχουμε αγαπήσει ένα νησί. Είμαι χαρούμενος γιατί αξίζουν όλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τα έχει όλα σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Κατάλαβα την επιτυχία όταν πήγαμε τον Μάιο στους Παξούς να κάνουμε γυρίσματα και άρχισε ο κόσμος να θέλει να δει που έγιναν τα γυρίσματα. Μας σταματούσαν στον δρόμο οι τουρίστες που είχαν δει τις αναρτήσεις των ηθοποιών. Θα βγει τον Απρίλιο περίπου γιατί το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να κάνουμε γυρίσματα στο νησί, δεν είχαμε να μείνουμε. Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε την δουλειά μας όπως πρέπει», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης, ενώ έκλεισε με ένα αστείο περιστατικό στο νησί, όπου την ώρα που έτρωγε μια μπανάνα τον αναγνώρισε ξένος τουρίστας και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ