Χαμογελαστή, γλυκιά, άμεση, επικοινωνιακή και πολυτάλαντη.

H Aφροδίτη Γεωργίου είναι ένα λαμπερό πλάσμα που εμπνέει με την εργατικότητά της αλλά και τα θέματα με τα οποία ασχολείται. Η γνωστή δημοσιογράφος μετά από χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες κάνει το πολυαναμενόμενο… come back, έχοντας στην “φαρέτρα” της, εμπειρία, ιδέες και φυσικά μια εκπομπή η οποία θα γίνει γέφυρα επικοινωνίες με τις μητέρες και τους πατέρες.

Η ίδια μας μίλησε για τα πρώτα της συναισθήματα αλλά και το περιεχόμενο της εκπομπής:

«Από τότε που έγινα μανούλα, όπως όλες μας όταν ζούμε αυτό το θαύμα, ο κόσμος μας περιστρέφεται γύρω από το μεγάλωμα των παιδιών μας και πώς να διαχειριστούμε καλύτερα αυτόν τον ιερό, υπέροχο αλλά και πολύ δύσκολο ρόλο! Οι απορίες είναι ανεξάντλητες και εμείς ερχόμαστε για να τις απαντήσουμε!

Ως δημοσιογράφος νιώθω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να κάνουμε μια τέτοια εκπομπή που θα ενημερώνει, θα εκπαιδεύει και θα δίνει λύσεις σε καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς αλλά και όσοι θα ήθελαν να φτιάξουν τη δίκη τους οικογένεια. Σε αυτή τη φάση που περιμένω και το δεύτερο μωράκι μου με το καλό, νιώθω ότι είναι θέμα που μου ταιριάζει γάντι και θέλω πολύ να ασχοληθώ!

Ετοιμάζουμε πολλά και χρήσιμα που έρχονται το Φθινόπωρο στο ΡΙΚ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ