Ανήμερα του Πάσχα, η μοναδική Έλενα Παπαρίζου έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος. Το λαμπερό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας που ακτινοβολεί διαχρονικά με θετική ενέργεια και δυναμισμό, απαντά σε όλα, με τόλμη και χιούμορ, καταθέτοντας την αλήθεια της.

Την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου, στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, η καλλιτέχνις που κατάφερε ολόκληρη Ευρώπη να τραγουδάει μαζί της το Number One, κάθεται απέναντι στον Τάσο Τρύφωνος σε μία εξομολογητική συνέντευξη. Ακομπλεξάριστη, αυθεντική και υπέροχη όπως πάντα, μιλάει για τη σχέση της με τον διαγωνισμό της Eurovision, σχολιάζοντας παράλληλα και τις φετινές συμμετοχές της Κύπρου και της Ελλάδας.

Θα έλεγε ξανά ναι, για να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος στη Eurovision; Έχει δεχθεί πρόταση από την Κύπρο; Όλα αυτά, αλλά και μία μεγάλη αναδρομή στην καριέρα της έρχονται την Κυριακή του Πάσχα! Τι λέει για τον σύζυγό της Ανδρέα με τον οποίο κλείνουν εννέα χρόνια μαζί;

Mην χάσετε ακόμα την Κατερίνα Λέχου, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision, Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι μιλούν στο βραβευμένο talk show για τη γνωριμία και τη σχέση τους με την Έλενα Παπαρίζου.

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή SLAS PRODUCTION

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή του Πάσχα στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ