Ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησαν από κοινού στο “Πρωινό” και τοποθετήθηκαν σχετικά με την αποκάλυψη που έγινε κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor, που αφορούσε σε ερωτική συνεύρεση της τραγουδίστριας με τον Αλέξη Παππά

«Τίποτα! Τελειώσαμε», αρκέστηκε να πει ο Τριαντάφυλλος, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε: «Οι αποκαλύψεις είναι ότι πήρε την κούπα ο Σάκης. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί και το ξέρουμε», υπεκφεύγοντας έτσι να απαντήσει με σαφήνεια.

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής τόνισε: «Εγώ δεν έκανα καμία αποκάλυψη», αλλά και η Ελευθερία ανέφερε: «Ούτε εγώ έχω καταλάβει καμία αποκάλυψη. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Δεν είπε κάτι ο Τριαντάφυλλος. Είπε ότι είμαστε καλά παιδιά».

Η τραγουδίστρια αποσαφήνισε ακόμη: «Με κάποιους άλλους μπορεί να έγινε. Εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ερωτική συνεύρεση ίσως και να έγινε μεταξύ άλλων παικτών.Ο Πάνος Καλλίδης με δηλώσεις του είπε ότι τον έλουσε κρύος ιδρώτας και έγιναν αποκαλύψεις που δεν έπρεπε να γίνουν. Ακόμη, σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε ότι θα είχε προσβληθεί αν αυτό συνέβαινε σε εκείνον και ότι στεναχωρήθηκε για την πρώην συμπαίκτριά του!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ