Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή “Super MakeOver”.

Η εκπομπή αγκαλιάστηκε από το κοινό και η Δούκισσα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ωστόσο μέσα από το “Happy Day” αναφέρθηκε ότι η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να συνεχίσει την παρουσίαση του εν λόγω project.

Παρόλο που η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου μέχρι τον Ιούνιο του 2022, μπορεί να αποδεσμευτεί, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιο project που να της ταιριάζει, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι και δεν θα ήθελε να πληρώνεται χωρίς να εργάζεται.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, λοιπόν, είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Η Δούκισσα Νομικού έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου. Το θέμα είναι τι θα γίνει. Οι πληροφορίες μου λένε ότι αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, δεν προτίθεται να συνεχίσει, δεν θέλει να κάθεται και να πληρώνεται και έτσι θα λυθεί το συμβόλαιο της κοινή συναίνεση».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ