Αποκαλυπτικός μετά την αποχώρηση του ο Διονύσης Πρωϊός, ο οποίος καλέστηκε για την καθιερωμένη συνέντευξη στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” για να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτό που δεν περιμέναμε όμως, ήταν η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά σχετικά με τις ερωτικές επαφές μεταξύ των παικτών στο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν είχε ξανά ειπωθεί τόσο ανοιχτά από άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Όπως δήλωσε, ετοιμάζει ένα βιβλίο, στο οποίο θα εμπεριέχονται συνταγές, χιούμορ, εμπειρίες, αλλά και εξομολογήσεις περί ερωτικών σχέσεων που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Έχω γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία μου στο MasterChef. Που έχει συνταγές, χιούμορ και ερωτικές σχέσεις στο MasterChef. Τους έχω όλους με διαφορετικά ονόματα. Τη Μαρία την έχω Πριγκίπισσα Ακέφαλη. Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ έβλεπα ένα κοριτσάκι να κάθεται στον καθρέφτη. Να μην συμμετέχει σε τίποτα. Στους τέσσερις μήνες δεν έφαγα ποτέ από τη Μαρία. Ο Μπέλλος είναι ο Super Wax (κερί αποτρίχωσης). Βγάζει τις τρίχες του από όλο το κορμί

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ