Η σειρά Bridgerton στο Netflix είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές αυτή την περίοδο. Σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες έχουν «εθιστεί» στην συγκεκριμένη σειρά και όχι άδικα. Τo Netflix ανακοίνωσε πως για το 2020-2021 είναι το «κόσμημα» της πλατφόρμας αφού έχει κατακτήσει το top10 σε σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη! 

Ένας από τους λόγους βέβαια είναι ο γοητευτικός Δούκας της σειράς, ή με το πραγματικό του όνομα, ο Rege-Jean Page. Πάρα πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο γοητεύθηκαν όχι μόνο από την προφορά του αλλά και από την ελκυστική του εμφάνιση. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του πληθυσμού απογοητεύθηκε όταν έμαθαν πως στην πραγματικότητα ο σέξι νεαρός έχει σύντροφο. 

Η σχέση του μάλιστα φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρή αφού οι δυο τους συγκατοικούν μαζί στο Βόρειο Λονδίνο. Ο λόγος στη γοητευτική Emily Brown η οποία είναι συγγραφέας και part-time παίκτρια ποδοσφαίρου. 

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η διαψευσθεί η φήμη αλλά πολλοί οπαδοί της σειράς που τους έχουν δει μαζί λένε πως η «αποχαιρετιστήρια» αγκαλιά τους δεν ήταν καθόλου φιλική. 

Δείτε τη φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ