Καρολίνα Πελενδρίτου, Αντώνης Αρέστη, Μαρία Μάρκου, Βίκτωρας Πεντάρας και Ευάγγελος Μαρτή, οι σπουδαίοι αυτοί αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας, έρχονται στις «24 ΩΡΕΣ» και συγκλονίζουν με τις προσωπικές τους ιστορίες. Κι όμως, ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι-ήρωες που δεν άφησαν το εκ γενετής θέμα υγείας τους να τους εμποδίσει να ξεπεράσουν τα όριά τους και να διακριθούν στον αθλητισμό…

Την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά πέντε σπουδαίους αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας της χώρας μας, οι οποίοι θέλουν να στείλουν μηνύματα ζωής σε όλο τον κόσμο και να καλέσουν όλους όσοι παράτησαν τον εαυτό τους -λόγω αναπηρίας- να σπάσουν τα δεσμά.

Είναι άνθρωποι – ήρωες της ζωής που πάρα το άσχημο παιχνίδι που τους έπαιξε η ζωή, είτε εκ γενετής είτε στην πορεία, βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν τα όριά τους και να διακριθούν στον αθλητισμό. Οι προσωπικές τους ιστορίες συγκλονίζουν, αλλά περισσότερο η θέλησή τους να αποδείξουν ότι τα άτομα με αναπηρίες, όχι μόνο μπορούν να διακριθούν αλλά και να αποτελέσουν πρότυπο για τη νέα γενιά.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε τους Καρολίνα Πελενδρίτου, Αντώνη Αρέστη, Μαρία Μάρκου, Βίκτωρα Πεντάρα και Ευάγγελο Μαρτή που ετοιμάζονται να αφηγηθούν την προσωπική τους ιστορία στους τηλεθεατές τους ALPHA Κύπρου, στέλνοντας παράλληλα τα πιο δυνατά μηνύματα ζωής.

«24 ΩΡΕΣ»: Κυριακή 13 Ιουνίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ