Ο απόλυτος νικητής και της σεζόν 2022-2023, η σειρά που καθήλωνε καθημερινά εκατομμύρια τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός» επιστρέφει στη συχνότητα του ALPHA Κύπρου. Ο τρίτος κύκλος, ο Επίλογος έρχεται σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος.

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε σήμερα το πρωί της Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη Δανάη Παππά, τη Θοδώρα της Κάτω Ποριάς και του «Σασμού».

Η Θοδώρα στο τέλος στου δεύτερου κύκλου είναι έγκυος. Ο μεγαλύτερος φόβος της, ότι δεν θα μπορέσει να χαρίσει στον Γιώργο το παιδί που επιθυμεί, έχει κατευναστεί και τώρα περιμένει πως και τι να πάρει στα χέρια της αυτό το πλάσμα, το επιστέγασμα της ευτυχίας της στο τέλος μιας ταραχώδους διαδρομής. Φυσικά στον «Σασμό» τα πράγματα δεν εξελίσσονται ποτέ βάσει των επιθυμιών των χαρακτήρων.

«Η Θοδώρα το θέλει πολύ αυτό το παιδί. Και επειδή είχε χάσει το προηγούμενο παιδί της. Όμως συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα πράγματα και δεν ξέρουμε κι εμείς τι θα γίνει. Αν θα αντέξει η Θοδώρα», απάντησε η Δανάη Παππά στην πρώτη ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, απαίτηση των τηλεθεατών.

Σχετικά με το γάμο της με τον Γιώργο, η Δανάη Παππά αναφέρει ότι θα βρει εμπόδια και ότι «Οι ανατροπές είναι τόσο πολλές που κι εγώ έχω χαθεί. Μας έρχονται χτυπήματα από παντού».

Η αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή θα αποδειχθεί μεγάλο βάρος για τους εύθραυστους ώμους της Θοδώρας.

«Μια εξέλιξη που δεν περίμενε ποτέ η Θοδώρα είναι η Μαρίνα με τον Αντώνη να γίνουν κουμπάροι της. Κάθε φορά που βλέπει τη Μαρίνα θυμάται το Πέτρο. Κάθε φορά που της μιλάει ή τη βοηθάει, η Θοδώρα θέλει να της πει την αλήθεια. Δεν μπορεί να κρατάει μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί.

Και ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να την πείσουν να μην πει τίποτα. Για τη Μαρίνα η απώλεια του Πετρή είναι μια πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη ζωή ξανά. Έχει νόημα να της πει την αλήθεια και να καταρρεύσουν όλα αυτά;».

Και σαν να μην έφτανε το βάρος του θανάτου του Πετρή, η Θοδώρα κουβαλάει στις πλάτες της την επίγνωση ότι ο Μανόλης κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό, που θα μπορούσε να ανατρέψει σε μια στιγμή τα σχέδια όλων.

«Ο Μανόλης είναι κρυψίνους. Δεν θέλει να μοιράζεται τα μυστικά ούτε των άλλων, ούτε τα δικά του. Η Θοδώρα ήταν αυτή που πάντα τον τσίγκλαγε.

Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται. Παρότι είναι πιο ήρεμος και τα αδέλφια έχουν έρθει πιο κοντά, ο Μανόλης εξακολουθεί να μην ανοίγεται» εξομολογήθηκε η ηθοποιός, η οποία εκτιμά πως, για την ώρα τουλάχιστον, η άφιξη του «σκληρού» Ανδρέα Βρουλάκη στο χωριό δεν θα την επηρεάσει άμεσα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της ηθοποιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ