Χθες το βράδυ το νέο ριάλιτι του Alpha,  “Battle of the Couples” έκανε την μεγάλη πρεμιέρα του που χιλιάδες οπαδοί περίμεναν πως και πως!

Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο παρουσιαστή, και τη Σάσα Σταμάτη ως coach των ζευγαριών, όλα ήταν πανέτοιμα για το καινούριο ριάλιτι να ξεκινήσει.

Το επεισόδιο της πρεμιέρας ξεκίνησε με τον Βασιλάκο να υποδέχεται ένα-ένα τα 12 ζευγάρια συστήνοντας τα στο τηλεοπτικό κοινό.

Βέβαια, το πρώτο επεισόδιο δεν θα έμενε μόνο στις γνωριμίες, αλλά και στις μάχες για να δει το κοινό από τι είναι φτιαγμένα τα ζευγάρια και τι δυνατότητες αλλά και αδυναμίες έχουν.

Η πρώτη δοκιμασία, για να εξασφαλίζουν τα ζευγάρια τη θέση τους στο παιχνίδι, χρειαζόταν να αποδείξουν τα ζευγάρια πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Έτσι, τα πέντε ζευγάρια που κέρδισαν την δοκιμασία, είναι τα ζευγάρια που πέρασαν απευθείας στο σπίτι.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια αγωνιστήκαν μέσα στις λάσπες προκειμένου να μπουν στο σπίτι. Ωστόσο, η επίδοση της Κρίστη και του Κώστα και του Μιτς και της Ιουλίας ήταν η χειρότερη, οπότε έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους, καθώς ένα μόνο ζευγάρι θα έπαιρνε το πολυπόθητο εισιτήριο για την έπαυλη του “Battle of the Couples”.

Όμως, λίγο πριν τον αγώνα η Ιουλία ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και έτσι αυτή και ο σύντροφός της Μιτς, αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιουλία δεν τα πήγε πολύ καλά στο προηγούμενο αγώνισμα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξαν με τον Μιτς να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ