Το Battle of the Couples είναι ένα καινούριο ριάλιτι το οποίο φέρνει στις οθόνες μας ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι σε ρόλο παρουσιαστή και η Σάσα Σταμάτη θα είναι η coach των ζευγαριών. Οι παίτκες θα βρίσκονται συνεχώς σε “μάχες” στις οποίες όχι μόνο θα πρέπει να κερδίσουν αλλά ταυτόχρονα να αναδείξουν των έρωτα και την αγάπη τους.

Τα 12 ζευγάρια έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας -αλλά κι εκτός Ελλάδας- και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία, ώστε να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς. Πάθος, τρέλα και επιμονή χαρακτηρίζει τα ζευγάρια, τα οποία θέλουν να κερδίζουν την κάθε πρόκληση του παιχνιδιού.

Τα ζευγάρια ήδη έχουν πάρει τη θέση τους και έχουν ετοιμαστεί για την πρεμιέρα η οποία θα γίνει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day”, το σκηνικό του ριάλιτι είναι πάνω από 1.500 μέτρα, ενώ για την κατασκευή του εργάστηκαν πάνω από 120 άτομα και μεταφέρθηκαν επί τόπου 200 τόνοι άμμου για τις ανάγκες της αρένας.

Πότε όμως θα προβάλλεται στην Κύπρο το ριάλιτι;

Θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 11 το βράδυ.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ