Χωρίς να πει το παραμικρό με λέξεις, ο Αργύρης Πανταζάρας ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Παράδεισου», στο οποίο μας αποκαλύπτει όσα… «καυτά» θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Μια φωτιά, που θα ξεσπάσει ξαφνικά το Ολύμπια και θα διαλύσει οικονομικά τον Ντίνο για ακόμη μία φορά. Αυτό θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», που θα προβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη, στις 20.00 στον ALPHA.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Μια μεγάλη φωτιά θα καταστρέψει το Ολύμπια και ο Αργύρης Πανταζάρας μας «έβαλε» με τον τρόπο του στα γυρίσματα του επεισοδίου.

Και μπορεί τα σενάρια της καθημερινής σειράς να βρίσκονται αρκετά μπροστά, το γύρισμα, όμως, για τις συγκεκριμένες σκηνές πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κάπα Studios και ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, πρωταγωνιστής του «Παράδεισου» και το πρόσωπο που πλήττεται άμεσα από την πυρκαγιά, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο TikTok ένα backstage βίντεο από τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτοντάς μας αρκετά από αυτά που θα δούμε και στις οθόνες μας.

Δύο κουκουλοφόροι φαίνονται να βγαίνουν μέσα από το κτίριο, η αστυνομία καταφτάνει στο σημείο, ενώ ο Ντίνος, απελπισμένος, βλέπει τους κόπους του να γίνονται για άλλη μια φορά στάχτη, όμως καταφέρνει να μαζέψει τα κομμάτια του και να καταγγείλει αυτόν που θεωρεί ότι έβαλε τη φωτιά. Η Δάφνη, που είδε τους ενόχους, δίνει την περιγραφή τους στους αστυνομικούς, ενώ ο Σίμος, που συνειδητοποιεί ότι ο Ντίνος τον υποψιάζεται κι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του, κάνει σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή του…

Αργύρης Πανταζάρας
«Ο παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος συνειδητοποιεί ότι ο Ντίνος τον υποψιάζεται και αυτό του προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ