Η απόλυτη ταινία των Χριστουγέννων δεν είναι άλλη από το “Home Alone” γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο ALPHA Κύπρου φέρνει κοντά σας όχι μια αλλά όλες τις ταινίες “Home Alone” από το ένα μέχρι το πέντε έτσι ώστε οι γιορτές στο σπίτι να γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές.

Αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχετε ακόμη έναν πολύ σημαντικό λόγο για να μείνετε στο σπίτι… μόνοι ή καλύτερα με παρέα, αφού το “HOME ALONE 1” (1990) θα προβληθεί απόψε στις 21:20 από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) είναι ένα τρομερά έξυπνο 8χρονο αγόρι και ο μικρότερος γιος της οικογένειας ΜακΚάλιστερ, η οποία ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι για να περάσει εκεί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Λίγο πριν την αναχώρησή τους, ο Κέβιν γελοιοποιείται από τα αδέλφια και τα ξαδέλφια του, αλλά τσακώνεται και με τον μεγαλύτερο αδελφό του. Κατά συνέπεια, η μητέρα του τον στέλνει στον τρίτο όροφο του σπιτιού για τιμωρία, με τον μικρό να εύχεται να εξαφανιστούν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Την επόμενη μέρα, το ξυπνητήρι δεν χτυπά στην ώρα του, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποκοιμηθεί και να καθυστερήσει για το αεροδρόμιο. Μέσα στη βιασύνη και τον πανικό, φτάνουν όλοι στο αεροδρόμιο έγκαιρα, εκτός από τον… Κέβιν. Τον ξέχασαν, κατά λάθος, μόνο στο σπίτι…

Σε σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους και σενάριο Τζον Χιουζ, η πρώτη ταινία ήταν υποψήφια για δύο βραβεία Όσκαρ στις κατηγορίες Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού.

Mην το χάσετε απόψε στις 21:20 στον Alpha Κύπρου!

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ