Το Greece’s Next Top Model φτάνει στο τέλος του, αυτή την εβδομάδα θα γυριστεί ο μεγάλος τελικός του γνωστού ριάλιτι μόδας.

Τα κορίτσια που πήραν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό είναι τρία, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Κέισι Κέιμι.

Τα τρία αυτά κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model 2.

Ο μεγάλος τελικός θα γυριστεί σε κεντρικά σημεία τις Αθήνας και θα αφορά μία δοκιμασία σε τρία διαφορετικά στάδια. Ο Δημήτρης Σκουλός θα φωτογραφίσει τα τρία κορίτσια του μεγάλου τελικού και οι κριτές θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν πιο κορίτσι τελικά θα είναι η νικήτρια του τίτλου.

Μπορεί το GNTM 2 να έχει αρκετά ακόμα επεισόδια στον τηλεοπτικό αέρα αλλά η αλήθεια είναι ότι την Δευτέρα θα γυριστεί ο μεγάλος τελικός και θα έχει μείνει ένα πολύ μικρό κομμάτι που θα είναι ζωντανό και εκεί θα ανακοινωθεί και το όνομα της νικήτριας.

Το ίδιο είχε συμβεί και με το GNTM 1 όταν κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο η Ειρήνη Καζαριάν.

Μένει να δούμε ποια από τα τρία κορίτσια, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, η Κάτια Ταραμπάνκο είτε η Κέισι Κέιμι θα καταφέρουν να κερδίσουν τον τίτλο και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ