Στο Survivor, Μαχητές και Διάσημοι ζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες αλλά πληρώνονται διαφορετικά. Ενώ η αμοιβή των Μαχητών κυμαίνεται μεταξύ 500€ και 1.000€ ανά εβδομάδα, οι Διάσημοι του ριάλιτι επιβίωσης, έχουν συνάψει συμφωνίες με υπέρογκα ποσά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» οι συμφωνίες των Διάσημων ξεκινούν από τις 3.000€ την εβδομάδα!

Το ποσό βέβαια είναι πάρα πολύ μεγάλο αν κάποιος αναλογιστεί το πλήθος των εβδομάδων που οι παίκτες βρίσκονται ήδη μέσα στο ριάλιτι. Ένας από τους Διάσημους σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει το ποσό των 42.250€ παρά το γεγονός πως δεν ανήκει στην πρώτη «φουρνιά» παικτών που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο. Είναι μέχρι στιγμής ο ποιο ακριβοπληρωμένος παίκτης.

Ο λόγος, στην Ανθή Σαλαγκούδη η οποία βρίσκεται στο ριάλιτι 45 ημέρες ή σχεδόν, 6,5 εβδομάδες, και αν αποχωρούσε στο χθεσινό επεισόδιο στο οποίο για άλλη μία φορά ήταν προτεινόμενη, θα έπαιρνε το υπέρογκο ποσό και θα συνέχιζε τη ζωή της έξω από το ριάλιτι. Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ανθή, για κάθε εβδομάδα που παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης κερδίζει 6.500€.

Μετά την Ανθή, τα περισσότερα χρήματα παίρνει ο Τριαντάφυλλος ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή συμπληρώνει 8 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τότε, ο γνωστός τραγουδιστής θα έχει κερδίσει 48.000€, χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες που οι παίκτες βρίσκονταν στην παραλία τους πριν την έναρξη προβολής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τελευταίος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος  ο οποίος αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο. Υπέγραψε συμφωνία για 3.000€ την εβδομάδα και κατάφερε να μαζέψει 22.500€ συν τις ημέρες που ήταν στην παραλία πριν την πρεμιέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ