Μιλώντας για την ένωση των ομάδων στο τουρκικό Survivor, ο Acun σχολίασε την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο Survivor, όχι τόσο λόγω αντιπαραθέσεων ή κλίκας αλλά κυρίως επειδή υπήρξαν ζευγάρι στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα στην σχέση τους έχει αναφερθεί μέχρι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν είχε πάρει τον ρόλο του Λιανού και ρώτησε την Μαριαλένα ευθέως τι σκέφτεται για τον Σάκη.

Ωστόσο, στην ένωση των ομάδων του τουρκικού Survivor ο παραγωγός σχολίασε την σχέση των δυο Ελλήνων παικτών.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Σάκη και της Μαριαλένας, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε «Μιλώντας για την ένωση των ομάδων, η οποία στο Ελληνικό Survivor θα γίνει αρχές Απριλίου, σχολίασε με πολύ χιούμορ πως ήδη κάποιοι παίκτες έχουν ενωθεί μεταξύ τους. Ανέφερε συγκεκριμένα τα ονόματα της Άννας Μαρίας και του Νίκου, αλλά έκανε ειδική αναφορά και στον Σάκη και την Μαριαλένα υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα πρώην ζευγάρι στο οποίο υπάρχει έντονος ρομαντισμός. Όπως είπε, αναζωπυρώθηκε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του παιχνιδιού. Όλη αυτή η αναφορά έγινε επειδή υπήρξε ένα φλερτ και στο τουρκικό ριάλιτι αλλά δεν προχώρησε και από αυτό πήρε αφορμή ο Ατζούν».

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ