Με μια ανάρτησή της, η Κλέλια Ρένεση αποχαιρετά τη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και τον ρόλο της «Καίτης Κίτσο» τον οποίο υποδύθηκε δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον τηλεοπτικό «Ηλία» της Μουρμούρας.

Η δημοφιλής σειρά του Alpha συνεχίζει και την επόμενη σεζόν, με την Κλέλια Ρένεση να ευχαριστεί τους συνεργάτες της και όλους τους τηλεθεατές που έμειναν στην παρέα τους.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό. Και όπου Ρώμη, η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «Οδό Μουρμούρας», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη – Κίτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη, όπως έκανε σε μένα.

Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του και ευχόμαστε, έστω και λίγο, να ανεβάσαμε το ηθικό σας στις δύσκολες μέρες.

Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα, που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω, έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούργια μονοπάτια. Με αγάπη πολλή», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ