Η Σοφία Αλιμπέρτη και η εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» μετακομίζει το Σαββατοκύριακο απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, κάτι που αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας», ενώ αυτό θα συμβεί από τη Νεμέα σεζόν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε την πληροφορία και μάλιστα το «Ζήσε Αλλιώς» θα παρουσιάζεται στη μεσημεριανή ζώνη μετά το δελτίο ειδήσεων. Η θεματολογία παραμένει ίδια και οι συνεργάτες της επίσης οι ίδιοι.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ολοκληρώνει την εκπομπή για φέτος στις 31 Ιουνίου, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται ώστε να προβάλλονται τα καλύτερα επεισόδια τον Αύγουστο. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η δημοφιλής ψυχολόγος, ενδέχεται να ενταχθεί στην εκπομπή.

Σοφία Αλιμπέρτη

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία Αλιμπέρτη δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

Η εκπομπή κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ