Ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΙ τον Δεκέμβρη του 2018 και τότε όλοι μιλούσαν για την τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς.

Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους, όχι με τον καλύτερο τρόπο. Χθες έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση της αποχώρησης του Αντώνη Κανάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, ήταν μία είδηση βόμβα που ξάφνιασε τους πάντες.

Σήμερα, όπως μετέφερε στην πρωινή εκπομπή του Star Channel ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο γνωστός παρουσιαστής μέσω της δικηγόρου του ισχυρίζεται ότι όσα διαρρέει ο ΣΚΑΙ για την λύση της συνεργασίας τους είναι αναληθή.

Συγκεκριμένα όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, έβγαλε που ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

“Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη.

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα”.

Μένει να δούμε πως θα λυθεί αυτή η διαφορά μεταξύ Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΙ, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι μία υπόθεση που θα μας απασχολήσει για αρκετές μέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ