Την Ανθή Σαλαγκούδη φιλοξένησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love it» και η πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε μια συνέντευξη που αφορούσε φυσικά στο reality αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Όσον αφορά στο Survivor και όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ εκείνης και του Περικλή Κονδυλάτου, η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε ότι ο συμπαίκτης της ήθελε να μιλούν περισσότερο “τηλεοπτικά”: «Αυτά που είπε ο Περικλής για εμένα, αν θέλει μπορεί να μου τα πει κατι ιδίαν. Δεν θα μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση. Δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που ήρθε ρήξη στη σχέση μας είναι ότι ήθελε να τα πούμε “τηλεοπτικά”. Έχει μια άλλη εκδοχή ο Περικλής κι εγώ μια άλλη. Δεν θα μπω σε μια διαδικασία να εξηγώ καρέ-καρέ όσα έχει πει». Ακόμη, η Ανθή Σαλαγκούδη εξήγησε αν εκείνη κι ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν όντως κοντά και πώς ήταν η σχέση τους επί της ουσίας.

Η Ανθή Σαλαγκούδη για την εκπομπή που θα έκανε

Ανθή Σαλαγκούδη

 

«Η τηλεόραση είναι ένας χώρος που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει ως μέσο. Μου αρέσει η αμεσότητα και η οπτικοποίηση της είδησης», τονίζοντας ότι θα ήθελε να κάνει μια infotainment εκπομπή, όμως «δεν ευδοκιμεί στην Ελλάδα», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν απορρίπτει την ψυχαγωγία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ