Τα “Φιλαράκια” ίσως να μην είναι εδώ ακόμη, αλλά είναι για το καλό όλων μας.

Η προγραμματισμένη επανασύνδεση των “Friends” του HBO Max θα χρειαστεί να καθυστερήσει, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το πρώτο επεισόδιο θα πρεπε να κινηματογραφηθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτό έχει αναβληθεί, όπως συμβαίνει τώρα με τις κινηματογραφικές παραγωγές των περισσότερων Χολιγουντιανών ταινιών.

Το special reunion είχε ως στόχο την πρεμιέρα μαζί με την κυκλοφορία του νέου HBO Max τον Μάιο. Τώρα, η μαγνητοσκόπηση θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το Μάιο.

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς συμμετείχαν σε εκατοντάδες άλλες παραγωγές του Χόλιγουντ, οι οποίες είναι σε αναμονή για την ασφάλεια του cast και του πληρώματος, λόγω της πανδημίας.

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς, θέλησε να ανακοινώσει το γεγονός και στην επίσημη ανακοίνωση, ανέφερε τα εξής:

“Με τα ταχέως μεταβαλλόμενα γεγονότα που σχετίζονται με το COVID-19 και από μια μεγάλη προσοχή, η Warner Bros. Television Group σταματά την παραγωγή σε μερικές από τις 70+ σειρές μας και οι πιλότοι που γυρίζουν ή πρόκειται να αρχίσουν. Δεν υπήρξαν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 σε καμία από τις παραγωγές μας, αλλά η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πληρωμάτων μας παραμένει η κορυφαία μας προτεραιότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ