Σε θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο και παγκύπριο με την τραγωδία που εκτυλίσσεται στα Τέμπη μετά τη φονική σύγκρουση δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης, που στοίχισε τη ζωή σε 40 ανθρώπους μέχρι στιγμής.

Η Ελλάδα έχει από χθες κηρύξει τριήμερο πένθος, τιμώντας τους νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας και οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως αυτές τις ημέρες πόνου και εθνικού πένθους πάρθηκε η απόφαση αυτό το Σάββατο το J2US, το πάρτι του Σαββατόβραδου στον Alpha, να «σιγήσει», τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές τόσων ανθρώπων, τόσων νέων παιδιών, τόσο άδικα και τόσο σκληρά, αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει.

Σε αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2Us να «σιγήσει», τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας.

Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στη δημοσίευσή του.

Δείτε την ανάρτησή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ