Το MasterChef 5 γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ όσους διαγωνισμούς μαγειρικής είχαμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα με πολλές ανατροπές.

Χθες το βράδυ προβλήθηκε στις οθόνες μας το νέο επεισόδιο του Masterchef με τους τρεις κριτές να ανακοινώνουν έναν νέο «κανόνα» που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Η ανακοίνωση έγινε στην αρχή του επεισοδίου, όταν οι κριτές υποδέχτηκαν όλους του παίκτες. Το λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς δηλώνοντας ότι ο Νίκος Σκορδάκης έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν εκείνος που κέρδισε την κάρτα ασυλίας στην τελευταία δοκιμασία.

Το πλεονέκτημα του Νίκου ήταν να μπει αρχηγός της μπλε ομάδας και του ζητήθηκε να διαλέξει τους συμπαίκτες που θα ήθελε να έχει δίπλα του. Έτσι, ο νεαρός σεφ έκανε τις επιλογές του. Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στον Νίκο ότι η ομάδα που θα διαλέξει θα είναι αυτή που θα τον ακολουθεί μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Με άλλα λόγια, δε θα γίνεται όπως τις προηγούμενες χρονιές, όπου οι ομάδες άλλαζαν κάθε εβδομάδα.

Αυτή η ανατροπή δημιούργησε αναστάτωση στους παίκτες, ιδιαίτερα στον Νίκο ο οποίος αναθεώρησε τους παίκτες που θα ήθελε να έχει στο πλάι του. Αρχικά, έστειλε πίσω τον Πάνο και πήρε τη Μαρίνα, μετά αποφάσισε να επιστρέψει και τη Μαρίνα και να διαλέξει την Ανούς. Ωστόσο, την έστειλε πάλι πίσω και αποφάσισε να την αντικαταστήσει με τον Τζιοβάνι. Στο τέλος, οι κριτές είπαν στον Νίκο ότι είχε την επιλογή να παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας για το υπόλοιπο του παιχνιδιού αλλα εκείνος προτίμησε να βάλει αρχηγό τον Αλέξη.

Από την άλλη πλευρά, η κόκκινη ομάδα επέλεξε για αρχηγό τον Ιωάννη.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ