Η Σία Κοσιώνη, η κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΙ ανανέωσε το συμβόλαιό της με το σταθμό για τα επόμενα δύο χρόνια. Το κανάλι του Φαλήρου, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες για τη συνεργασία τους με την αγαπημένη παρουσιάστρια εξέδωσε της εξής ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της”.

Την ημέρα της ανακοίνωσης της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, η Σία Κοσιώνη, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την εξής λεζάντα να τη συνοδεύει:

“Από το 2006 μαζί. Τον μεγάλωσα και με μεγάλωσε. Και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και για τα επόμενα δυο χρόνια. Δυναμικά και θαρραλέα. Στα εύκολα και στα δύσκολα, που τα 13 αυτά χρόνια ήταν πολλά. Πάμε, λοιπόν, για τα 15! #skai #news #newsanchor #movingforward #media #journalism #myjob #lovemyjob”. , θέλοντας με τα όσα έγραψε να ευχαριστήθει το σταθμό για την εμπιστοσύνη που της έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ