Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και καθημερινά στις 11:00 το πρωί, η ανανεωμένη, μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή«ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» επιστρέφει δυναμικά στον ALPHA Κύπρου, με τη δημοσιογράφο Κάτια Σάββα και την ομάδα της.

Μεσημβρινή ενημέρωση εις βάθος! Με ποιοτική προσέγγιση και δεύτερη ανάγνωση των γεγονότων, η ομάδα της εκπομπής φέρνει στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας!

Δίνοντας περισσότερη έμφαση σε όλα όσα κρύβονται πίσω από τις λέξεις και την επιφάνεια, η εκπομπή αναδεικνύει θέματα γύρω από την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μέσω απευθείας συνδέσεων, ερευνών, στοιχείων και ουσιαστικών συζητήσεων μαζί με καλεσμένους που απασχολούν και αλλάζουν τα δεδομένα της επικαιρότητας.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επικαιρότητα, η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή θα συνεχίσει να αναζητεί, να εντοπίζει και αναλύει εις βάθος κάθε είδηση, αξιοποιώντας παράλληλα και τη συνεχή ροή του διαδικτύου, καθώς ο δημοσιογράφος Ιάκωβος Ιακώβου θα αναλάβει να μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας και της κοινωνίας. Την ίδια στιγμή, ο αρχισυντάκτης Νικόλας Ζαννέττος και οι δημοσιογράφοι του alphanews.live θα μεταφέρουν τον παλμό της τρέχουσας επικαιρότητας στην Κύπρο και το εξωτερικό, σχολιάζοντας και αναλύοντας καίρια ζητήματα από το  «πύρινο» μέτωπο των εξελίξεων και όχι μόνο.

Ειδήσεις, όπως είναι με την Κάτια Σάββα και την ομάδα της! Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και καθημερινά στις 11:00 το πρωί, η μεσημβρινή εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά, για να μπορεί ο τηλεθεατής να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων και να έχει πάντοτε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ