Ο Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά να συμμετάσχει στο Survivor, και κατ’ επέκταση αποχωρίστηκε τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη τη συνάντησαν κι εκείνη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για εκείνον και τη συμμετοχή του στο reality show.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από όταν έφυγε ο Ηλίας και σίγουρα θα είναι ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί δεν θα ξέρουμε τι να του πρωτοπούμε από αυτά που έχουν συμβεί όσο απουσιάζει». ανέφερε για αρχή.

Ηλίας Μπόγδανος Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου Survivor

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι της λείπει και αποκάλυψε τι του είπε όταν της ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο: «Φυσικά και μου λείπει! Είμαι πολλή χαρούμενη για εκείνον, επειδή έκανε μια καλή επιλογή που πήγε στο παιχνίδι. Όταν μου το ανακοίνωσε ήταν ένα σοκ, γιατί έγινε τελευταία στιγμή. Με το που το είπε, το πρώτο πράγμα που του είπα είναι “πήγαινε, θα σε βοηθήσει σε όλους τους τομείς”. Είναι μια πολύ καλή περίοδος, γιατί λόγω covid-19 έχουν μείνει πολλά πίσω».

Ακόμη, δήλωσε ότι τον παρακολουθεί καθημερινά, και ότι του στέλνει την ενέργειά της, ενώ παράλληλα ελπίζει να βγει νικητής από το Survivor. Η Ασλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ανέφερε επίσης ότι του έχει στείλει βίντεο, όμως το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κερδίσει κάποιο έπαθλο επικοινωνίας δεν του έχει επιτρέψει να το παρακολουθήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ