Οι Άγριες Μέλισσες είναι η πιο δημοφιλής σειρά της τηλεοπτικής σεζόν καθώς ο κόσμος την έχει αγαπήσει όσο καμία άλλη και σημειώνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Ηαγαπημένη δραματική σειρά του ANT1  δεν φοβάται καθόλου τον ανταγωνισμό καθώς καταφέρνει καθημερινά να κερδίζει ότι στέκεται απέναντί της.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία σειρά που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού χάρη και στο εξαιρετικό καστ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου από την πρωινή εκπομπή του Star, η αρχική επιλογή των ηθοποιών από τους δημιουργούς της σειράς δεν είναι αυτή που βλέπουμε στις οθόνες μας.

Κατά καιρούς πολλοί ηθοποιοί έχουν δηλώσει ότι είχαν δεχθεί πρόταση για να ενταχθούν στην σειρά αλλά το αρνήθηκαν. Ο γνωστός δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του ανέφερε συγκεκριμένα ότι το ρόλο της αγαπημένης Ελένης τον είχαν αρχικά προτείνει στην Μαρίνα Καλογήρου. Τον ρόλο του δασκάλου τον είχαν προτείνει στον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ενταχθεί τελικά στο καστ της σειράς λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Στη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Λέχου είχαν προτείνει το ρόλο της Μυρσίνης, στον Πασχάλη Τσαρούχα τον ρόλο του κακού Δούκα, στον Χρήστο Λούλη τον ρόλο του Κυπραίου και στη Λένα Δροσάκη το ρόλο της Ασημίνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ