Έτοιμες να επιστρέψουν στα τηλεοπτικά τους πόστα και στην ενημέρωση των πολιτών είναι η Κατερίνα Αγαπητού, η Κάτια Σάββα και η Αιμιλία Κενεβέζου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου.

Οι ενημερωτικές εκπομπές ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αλλά και το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Alpha κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου και ετοιμάζονται να προσφέρουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στους πολίτες.

ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 06:45, η δημοσιογράφος Κατερίνα Αγαπητού και η ομάδα της επιστρέφουν με συνδέσεις, αντιδράσεις, λύσεις και αναλύσεις στον παλμό της επικαιρότητας. Καρέ-καρέ τη στιγμή που συμβαίνουν τα γεγονότα… η ενημερωτική εκπομπή ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ από νωρίς το πρωί ξεφυλλίζει ποικίλα θέματα, εντοπίζει τους παράγοντες που αλλάζουν το σκηνικό της καθημερινότητας και μεταφέρει τους τηλεθεατές σε όλη την Κύπρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Με πλούσιο ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και συζητήσεις στο στούντιο, η Κατερίνα Αγαπητού έχοντας καθιερώσει το δικό της δημοσιογραφικό αποτύπωμα, κινείται με γρήγορες ταχύτητες γύρω από το ευρύ φάσμα της κοινωνίας, της υγείας, της πολιτικής,  της οικονομίας και του πολιτισμού, γιατί η πρώτη ολοκληρωμένη ενημέρωση έχει πλέον σταθερή βάση στον ALPHA Κύπρου!

Μαζί με καταξιωμένους δημοσιογράφους από τη μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του ALPHA Kύπρου, η εκπομπή αναδεικνύει όλα τα καίρια θέματα και αναλύει όσα απασχολούν τους πολίτες. Με σοβαρότητα, αξιοπιστία και αμεσότητα στρέφει, από νωρίς το πρωί, το βλέμμα του τηλεθεατή στον πυρήνα της επικαιρότητας.

Επαγγελματίες υγείας, πολιτικοί, οικονομολόγοι, διεθνολόγοι, εκπαιδευτικοί, αλλά και ειδικοί πάσης φύσεως λένε την πρώτη καλημέρα στην Κατερίνα Αγαπητού, δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα. Με συνεχή ροή θεμάτων, ανταποκρίσεις απ’ όλες τις επαρχίες και παρατεταμένη φωνή στον πολίτη, η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει δυναμικά στο σπίτι του τηλεθεατή.

Από τις 06:45, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ μεταφέρουν αναλυτικά όλα όσα συμβαίνουν σε κάθε σημείο όπου ξεκινά και τελειώνει η κάθε είδηση.

Με εγκυρότητα, χαμόγελο και αισιοδοξία, η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει δυναμικά με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα με αξιοπιστία στον ALPHA Κύπρου!

ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 11:00 το πρωί… σε πρώτο πλάνο η είδηση, στο πρώτο πλάνο ο τηλεθεατής! Πού; Στην πιο έγκυρη και αξιόπιστη πηγή ειδήσεων! Στην ανανεωμένη, μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπήALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα και η ομάδα της συνεχίζουν να φέρνουν τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας στον ALPHA Κύπρου, αλλά καινα ψάχνουν απαντήσεις και να δίνουν λύσεις με αξιοπιστία και ανθρώπινη προσέγγιση από κάθε γωνιά της Κύπρου και του εξωτερικού.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επικαιρότητα, η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή εξακολουθεί να αναζητεί, να εντοπίζει και να αναλύει εις βάθος κάθε είδηση, αναδεικνύοντας θέματα γύρω από την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μέσω ερευνών, συνεντεύξεων, συζητήσεων στο στούντιο και όχι μόνο…

Από την πλούσια ατζέντα δεν θα απουσιάζουν η αποκλειστική θεματολογία από την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, καθώς και οι ζωντανές συνδέσεις από τους χώρους όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα. Στην εξίσωση όμως προστίθεται και η ποιοτική αξιοποίηση της ροής του διαδικτύου…

Με σβελτάδα και έξυπνη ματιά ο αρχισυντάκτης Νικόλας Ζαννέττος και οι δημοσιογράφοι του alphanews.live θα μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας στην Κύπρο και το εξωτερικό, αναλύοντας καίρια ζητήματα με τον δικό τους άμεσο και μοναδικό τρόπο.

Επειδή, λοιπόν, η είδηση δεν χωράει σε κουτιά… η εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με την Κάτια Σάββα επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά για να μην σταματήσει ο τηλεθεατής να αισθάνεται ότι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο…παντού, πάντοτε και αποκλειστικά.

ALPHA NEWS

Ανανεωμένο και πιο ισχυρό το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με την Αιμιλία Κενεβέζου! Κοίτα, άκου, ενημερώσου…γιατί όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης! Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ALPHA NEWS με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Αιμιλία Κενεβέζου… επιστρέφει ανανεωμένο και εμπλουτισμένο όσο ποτέ άλλοτε.

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA Κύπρου, το οποίο βάσει των μετρήσεων της Nielsen εμπιστεύονται καθημερινά οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους, καλύπτει με εγκυρότητα και αξιοπιστία όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων μέσα από μεγάλες έρευνες, αντικειμενικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρες αναλύσεις, αναδεικνύοντας πάντα την ανθρώπινη διάσταση.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ALPHA NEWS μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό τις καθημερινές ανατροπές και ανακατατάξεις και γίνεται ξανά ο πυρήνας της πιο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης! Χωρίς προφητείες και ασάφειες, επιμένει στην αντικειμενική ενημέρωση και ανάδειξη των γεγονότων και εξελίξεων από όλη την Κύπρο και όλο τον κόσμο! Εξακολουθεί να αξιοποιεί επί της ουσίας το διαχρονικό του σλόγκαν «Ειδήσεις όπως είναι», έχοντας ως «ενορχηστρωτή» τον Διευθυντή Ειδήσεων του Τμήματος Ενημέρωσης, κ. Γιώργο Κασκάνη.

Ζωντανά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, έρευνες, σχολιασμός και συζητήσεις έρχονται καθημερινά σε πρώτο πλάνο… με την άρτια και καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα του ALPHA NEWS να παραμένει κοντά στον τηλεθεατή, καταγράφοντας τον παλμό της επικαιρότητας σε όλους τους τομείς. Οι σημαντικότεροι αναλυτές, ειδικοί και σχολιαστές με τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις τους ολοκληρώνουν την ενημέρωση του πολίτη.

Διατηρώντας την υπόσχεσή του για έγκυρη και αμερόληπτη ειδησεογραφία χωρίς προκαταλήψεις, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων επιστρέφει με μεγαλύτερη αμεσότητα και έμπειρους δημοσιογράφους σε κάθε πόστο. Ευθύνη του, να παραμένει σταθερό στις αξίες του, προσφέροντας ποιοτική ενημέρωση στον Κύπριο πολίτη. 

Ειδήσεις, όπως είναι με την Αιμιλία Κενεβέζου, από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00, γιατί ο σύγχρονος πολίτης αξίζει να παρακολουθεί τις ειδήσεις από τον πυρήνα της ενημέρωσης… τον ALPHA Κύπρου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ