Κάθε διαγωνιζόμενος φεύγει κερδισμένος από το τηλεπαιχνίδι γνώσεων The Chase στον ALPHA Κύπρου! Άλλοι με χρηματικό έπαθλο, άλλοι με μοναδικές εμπειρίες, αφού οι €119.000 αφορούν τη συνολική διάρκεια της δεύτερης σεζόν (από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021) που συμπλήρωσε ήδη 100 ολόκληρα επεισόδια.

Έτσι, ο Τάσος Τρύφωνος ανακοίνωσε οn air τα ποσά που δόθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν, κάνοντας τόσο την ομάδα παραγωγής όσο και το ίδιο το κανάλι να χαμογελά με τα ευχάριστα νέα!

119,000 δόθηκαν σε χρηματικά έπαθλα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν που μετρά 100 επεισόδια, ενώ το ποσό των  €291.600 ήταν το συνολικό ποσό που δόθηκε στους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν (από τις 13 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και τις 2 Ιουλίου 2021) σε σύνολο 224 επεισοδίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για τα μεγάλα μας δώρα του “The Chase” που είναι: ένα αυτοκίνητο Renault Arkana από την εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας αξίας €26,900, μια επιταγή αξίας €4,000 από την Electroline + 1 κουπόνι €20 με την συμμετοχή τους στο επεισόδιο, δύο επιταγές αξίας €1,000 η κάθε μία για καύσιμα κίνησης από την Πετρολίνα καθώ και ένα ταξίδι για δύο άτομα για 6 ημέρες στην Βιέννη από το Xenos Travel

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί το The Chase” σημειώνει ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό; Κέρδη, γνώσεις, χιούμορ και ατάκες με νόημα είναι μόνο μερικά από τα ΣΥΝ. Μην περιμένετε άλλο. Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή και μαγνητίστε ακόμα περισσότερο την τύχη σας! Θετική διάθεση, ταχύτητα και γνώσεις… θα σας βοηθήσουν πολύ!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ