Γεννητούρια στην Κυπριακή showbiz!

O Θεόδουλος Κουλλαπή έγινε για 4η φορά πατέρας, αφού χθες τα ξημερώματα υποδέχτηκε το 4ο μέλος της οικογένεια του εν μέσω καραντίνας και κορωνοϊού.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από μια άκρως συγκινητική ανάρτηση που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο, αλλά και το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους.

Ο Κύπριος παρουσιαστής, ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία με τον γιο του και εκμυστηρεύτηκε πως θα τον ονομάσουν Παναγιώτη, ενώ ενημέρωσε τον κόσμο που τον ακολουθεί ότι μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

“Εν τω μέσω της νυκτός ήρθε ως ένα ανέσπερο φως μέσα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς. Στις 3 τα ξημερώματα μας απέδειξε ότι η Ζωή είναι χείμαρρος σε διαρκή κίνηση κι ας γεννήθηκε ελεύθερο πολιορκημένο σαν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν εν μέσω κορωνοϊού. Ο ερχομός σου όμως σήμανε την Άνοιξη στις καρδιές μας μικρό μας θαυματάκι. Η πρώτη σου ανάσα έφερε το σκίρτημα της χαράς που ψάχναμε αυτές τις μέρες στον εγκλεισμό μας. Το πρώτο σου κλάμα έσπασε την ησυχία του κέρφιου ως ο πιο όμορφος ήχος. Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας τον Παναγιώτη Κουλλαπή, το 4ο παιδί της οικογένειας μας. Μαμά και γιός χαίρουν άκρας υγείας”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ