Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο. Ανεξάρτητα με το σωματότυπό της μπορεί να αναδεικνύει την μοναδική ομορφιά της με τα κατάλληλα ρούχα και την αυτοπεποίθηση της.

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και ο οίκος ρουχισμού Natar Georgiou ο οποίος φέρει επανάσταση στον τομέα της μόδας στην Κύπρο. Μοντέλο τους, μία πληθωρική γυναίκα με αυτοπεποίθηση που πιστεύει στον εαυτό της και έχει την δική της προσωπικότητα. Μία γυναίκα που δεν «χωράει» στα στερεότυπα και αποδεικνύει σε όλες τις γυναίκες πως δεν χρειάζεται να έχεις το τέλειο σώμα για να είσαι ελκυστική και θηλυκή.

Η πρωτοποριακή αυτή συλλογή απευθύνεται σε όλα τα σωματότυπα γυναικών παρέχοντας τους πληθώρα επιλογών για το ντύσιμο τους χωρίς να κρύβουν τη θηλυκή τους πλευρά. Συγκεκριμένα ένας από τους σχεδιαστές είπε πως «όταν μας ρωτούσαν ποια είναι η γυναίκα που έχουμε στο μυαλό μας όταν σχεδιάζαμε, πάντα λέγαμε ότι δεν έχει συγκεκριμένο σωματότυπο ούτε ηλικία».

Όπως οι ίδιοι οι σχεδιαστές ανέφεραν, είναι πρωτοπόροι στον τομέα αυτό και αναδεικνύουν την θηλυκότητα όλων των γυναικών πέρα από τα στερεότυπα και όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ως πρότυπα. Επίσης τόνισαν πως δεν πρέπει να πιστεύουμε πως ένα ρούχο μπορεί να αναδειχθεί μόνο σε μικρό μέγεθος αλλά μπορεί να είναι εξίσου όμορφο και σε μεγαλύτερο μέγεθος. Όπως δήλωσαν στη συνέχεια,  πολλά ήταν και τα ενθαρρυντικά σχόλια από γονείς, άντρες αλλά και γυναίκες που ένιωσαν να προβάλλουν την προσωπικότητα τους μέσα από τα συγκεκριμένα ρούχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ