Ο πρώτος Όμιλος μέσων ενημέρωσης στην Κύπρο που αποκτά την πιστοποίηση Great Place to Work® είναι ο ALPHA Κύπρου για το 2024-2025. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση του οργανισμού, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από εκτενή διαδικασία αξιολόγησης και αποτίμηση των απόψεων των εργαζομένων.

Το 90% των εργαζομένων του οργανισμού, δήλωσαν μέσα από τις απαντήσεις τους ότι ένας νεοεισερχόμενος υπάλληλος νιώθει ευπρόσδεκτος στον Όμιλο ALPHA Κύπρου. Επιπλέον, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζονται δίκαια ανεξάρτητα του σεξουαλικού προσανατολισμού και της καταγωγής τους με 92% και 94% αντίστοιχα, ενώ ποσοστό 88% σημείωσε ότι δίκαιη υπάρχει μεταχείριση ανεξάρτητα από το φύλο. Ακόμη, 87% των ατόμων νιώθουν περήφανοι που είναι εργαζόμενοι στον ALPHA Κύπρου.

Όπως σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Πέτρος Πέτρου, «για να παράγεται ποιοτικό έργο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να νιώθουν καλά οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτό. Για εμάς εδώ στον ALPHA Κύπρου, το υγιές εργασιακό περιβάλλον είναι υψίστης σημασίας. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τη δημιουργικότητα, το πάθος και την ομαδικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά. Συνεχίζουμε μαζί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!».

Ο ALPHA Κύπρου έχει πλέον τη δυνατότητα χρήσης του σήματος Great Place to Work-Certified™ στην εταιρική του επικοινωνία.

Λίγα λόγια για το Great Place To Work®

Το Great Place To Work® είναι μια εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία με παρουσία σε 90+ χώρες και με εμπειρία για περισσότερα από 30+ χρόνια, στην μελέτη και έρευνα του εργασιακού περιβάλλοντος.

Μια εταιρεία αποκτά την εν λόγω πιστοποίηση εάν πληροί τα πιο κάτω:

  • Διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη Διαχείριση των Ανθρώπων της.
  • Παρέχει κίνητρα τους εργαζόμενους και δημιουργεί υψηλό επίπεδο εμπλοκής.
  • Οι σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης βασίζονται στην εμπιστοσύνη.
  • Είναι ελκυστική στην αγορά εργασίας και στη προσέλκυση ταλέντων.
  • Οι άνθρωποί της είναι υπερήφανοι για την εταιρεία και το περιβάλλον εργασίας τους.
  • Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί, συνεργάσιμοι και καινοτόμοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ