Θέλξια Φρναγκούδη είναι μία από τις πιο αγαπημένες Κύπριες Instagram influencers και όχι άδικα! Πολλές νεαρές κοπέλες την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα για να  βλέπουν συμβουλές και τιπς που η ίδια χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα της. Συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μοιράζοντας μοναδικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε ότι η κύπρια influencer έχει καταπληκτικό γούστο, όχι μόνο στη μόδα αλλά και στη διακόσμηση! Η απόδειξη, το μοντέρνο σπίτι της στο οποίο περνάει το χρόνο με την οικογένεια της και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθους της φωτογραφίες από κάθε γωνιά του σπιτιού.Έχεις ξαναδεί όμως το σπίτι της; Τον χώρο που περνάει αξέχαστες στιγμές με τον σύζυγο της;

Το μοντέρνο διαμέρισμα τους που βρίσκεται στη Λεμεσό, είναι πραγματικά υπέροχο! Με ευρήχορα δωμάτια και μοντέρνα διακόσμηση η “φωλίτσα” του ζευγαριού είναι ένα όνειρο! Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το τελευταίο διάστημα μπορεί κάποιος να δει την διακόσμηση και τη διαρρύθμιση που έχει κάνει η νεαρή influencer με το χώρο.Μεταξύ άλλων βλέπουμε το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο αλλά και όλους τους αγαπημένους της χώρους στο σπίτι.

Δείτε τους προσωπικούς χώρους του ζευαριού μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε:

https://www.instagram.com/p/CKynCdIMw7r/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ