Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, με την κόρη τους Αλεξάνδρα να τούς προσφέρει χαρά και πληρότητα.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μένουν σε ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι, το οποίο η οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» μάς έχει δείξει κατά καιρούς μέσα από τα social media.

Η Ελεονώρα παντρεύτηκε τον Θοδωρή Μαροσούλη το 2017 και αρκετές φορές έχει επικοινωνήσει τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της στο κοινό που την παρακολουθεί αλλά και την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ζευγάρι, λοιπόν, μένει σε μια όμορφη κατοικία την οποία και στόλισαν υπέροχα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει επιμεληθεί με προσοχή και αγάπη τη διακόσμηση, ενώ έχει επιλέξει φωτεινά χρώματα. Η επίπλωση είναι σύγχρονη και παράλληλα τα διακοσμητικά που έχει τοποθετήσει διακρίνονται από φινέτσα.

Η παρουσιάστρια έχει επίσης μεγάλη αγάπη στην Τέχνη και αρκετοί είναι οι πίνακες που κοσμούν το σπίτι τους. Ακόμα, η Ελεονώρα μάς έχει δείξει την κουζίνα του σπιτιού της.

Μελέτη
Μελέτη Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε το ωραιότερο total black look – Θα το λατρέψεις για τις γιορτές

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ