Είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της γενιάς της, αλλά και από τις γυναίκες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον με το στυλ τους. Η Τάμτα έχει αποδείξει ότι δημιουργεί τάσεις ενώ, κατά το παρελθόν, ό,τι κι αν τολμούσε «αντιγραφόταν» από τις φανατικές της θαυμάστριες.

Χαμηλών τόνων, παρά τη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητα της, η Τάμτα προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα παραμένει καλά προστατευμένη, με τις κοινές τους εμφανίσεις και φωτογραφίες να είναι λίγες όλα αυτά τα χρόνια.

Τάμτα

Το ζευγάρι, που μοιράζεται την ίδια στέγη στα Νότια Προάστια, έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι με την Τάμτα να έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, το pop idol μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της γράφοντας: «Tender side of me».

Στα στιγμιότυπα φαίνεται η ίδια να ποζάρει σε χώρο του σπιτιού της με το λευκό να κυριαρχεί. Μάλιστα, σε ένα από αυτά φαίνεται και η κουζίνα της που έχει έναν ρετρό χαρακτήρα που η ίδια λατρεύει.

Η Τάμτα σε παλαιότερη ανάρτηση

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ