Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ συζητιούνται ιδιαίτερα, τις τελευταίες ημέρες, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μετακομίζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται ότι ισχύει, αφού ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του έχουν «χτίσει» τη ζωή που επιθυμούν στη Νέα Υόρκη.

Έχουν, μάλιστα, ένα από τα ωραιότερα σπίτια που έχουμε δει. Η Μαρί Σαντάλ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει μοιραστεί κατά περιόδους φωτογραφίες και βίντεο που εντυπωσιάζουν.

Κάθε χώρος είναι διακοσμημένος με προσοχή στη λεπτομέρεια, κάτι που δεν είναι τυχαίο. Η συγγραφέας και σχεδιάστρια ξεχωρίζει για την αισθητική και το γούστο της και αυτό αποτυπώνεται στο σπίτι της.
Μαρί Σαντάλ

Στη μαρμάρινη λευκή κουζίνα κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το λευκό και το χρυσό να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους. Στο σαλόνι, επίσης, ξεχωρίζουν τόνοι του λευκού και του χρυσού.

Οι λευκοί καναπέδες, οι μεγάλες τραπεζαρίες, τα έργα τέχνης, αποπνέουν έναν αέρα αίγλης που το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην έχει.

Να σημειωθεί ότι πρίγκιπας Παύλος και Μαρί Σαντάλ είναι παντρεμένοι από το 1995 και έχουν αποκτήσει μία κόρη και τέσσερις γιους: τη Μαρία-Ολυμπία, τους Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέα-Ανδρέα, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αριστείδη-Σταύρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ