Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά και βιώνει την απόλυτη ευτυχία, καθώς η ζωή τους με τους γιους και τις κόρες τους είναι υπέροχη. Η Ολυμπία και ο Βασίλης είναι γονείς του Θανάση, της Αναστασίας, της Αιμιλίας, και της Αλεξάνδρας, 3 ετών.

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποτελεί μια από τις πιο ενεργές users του instagram και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Η Ολυμπία υποδέχτηκε τους follοwers της στην τραπεζαρία τους, όπου έπαιρνε πρωινό με τον σύζυγό της και την κόρη τους. Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιζε με την μικρή του κι η Ολυμπία απαθανάτισε τη στιγμή δίνοντάς μας μια γεύση!

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία», δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είχε δηλώσει ο Βασίλης Σπανούλης.

photos: Papadakis press

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ