Ο γάμος τους, πριν δύο χρόνια, στη Μητρόπολη Αθηνών άφησε εποχή. Η Νίνα Φλορ και ο πρίγκιπας Φίλιππος επισφράγισαν τον έρωτά τους στην Ελλάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα τούς είδαμε συχνά στη χώρα μας λόγω της κηδείας και του μνημόσυνου του βασιλιά Κωνσταντίνου-πατέρα του δεύτερου.

Το ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη, ενώ κάθε του εμφάνιση πάντα συζητιέται με θετικό πρόσημο. Χαμηλών τόνων και οι δύο, παρά το ότι η Νίνα Φλορ είναι μοναχοκόρη και κληρονόμος του πολυεκατομμυριούχου Tomas Flohr και ο πρίγκιπας Φίλιππος γιος του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, έχουν χτίσει μία ζωή μακριά από τα φώτα.

Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει είναι το σπίτι τους στο Λονδίνο. Διακοσμημένο σύμφωνα με την country αισθητική, τη μίξη των κλασσικών στοιχείων στην διακόσμηση με τα στοιχεία της φύσης, κάθε χώρος εντυπωσιάζει.

Νίνα Φλορ

Το σπίτι έχει φωτογραφηθεί και σε ένα ειδικό αφιέρωμα του κορυφαίου περιοδικού διακόσμησης «Architecture Digest» για τις λεπτομέρειες που το κάνουν μοναδικό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ