Το 2022 μπορεί να μην ήταν η πιο εύκολη χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου στα προσωπικά, όμως έχει αποδείξει ότι πάντα τα καταφέρνει και προχωρά μπροστά με δυναμισμό και αισιοδοξία. Έτοιμη να αφήσει πίσω της ό,τι έγινε και κρατώντας μόνο τα θετικά, η παρουσιάστρια του ALPHA χαμογελά για την επαγγελματική επιτυχία που σημειώνει αλλά και για το σπίτι που έχει φτιάξει.

Η αγαπημένη KatKen του Instagram, μέσα στο 2022, μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας», είχε αποκαλύψει στον αέρα της  εκπομπής της «Super Κατερίνα».

Μέσα από το προφίλ της στα social media, έχουμε δει κάποιες από τις γωνιές με πιο πρόσφατο παράδειγμα το σαλόνι της. Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε ένα story στο οποίο φαίνεται το τζάκι της και ένας πίνακας με φωτογραφία του οίκου Hermes. Η Κατερίνα Καινούργιου, άλλωστε, είναι γνωστό το πόσο αγαπά τη μόδα, οπότε και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην έχει πινελιές που να το αποδεικνύουν. Στο ίδιο story φαίνονται και βιβλία μόδας.

Κατερίνα Καινούργιου

Πάντως, από παλαιότερες αναρτήσεις, έχουμε ξεχωρίσει και την εντυπωσιακή της κρεβατοκάμαρα και τον μεγάλο της καναπέ σε neutral τόνους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ