Θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, ωστόσο πάντα προσπαθεί να προστατεύει την προσωπική της ζωή. Η Φαίη Σκορδά, παρά την αναγνωρισιμότητα και το γεγονός ότι οι φωτογράφοι την ακολουθούν κατά πόδας, κρατά χαμηλούς τόνους όταν σβήνουν τα φώτα της τηλεόρασης.

Τις στιγμές που δεν βρίσκεται στα στούντιο, θέλει να τις περνά με τους δύο γιους της αλλά και με καλούς φίλους. Μάλιστα, όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει, είναι σπιτόγατα και λατρεύει να χαλαρώνει στο ησυχαστήριο της.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι στη Βούλα, καθώς τα νότια προάστια δεν τα αλλάζει με κανένα άλλο σημείο της πόλης. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της, που έχει μοιραστεί στα social media, μπορεί να είναι λίγες, όμως αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα καλαίσθητο σπίτι με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Φωτεινό και με μεγάλο σαλόνι, όπου βλέπει τηλεόραση με τους άντρες της ζωής της και φιλοξενεί φίλους, χαρακτηρίζεται από κλασική διακόσμηση.

Ο προσωπικός της χώρος, το υπνοδωμάτιό της, έχει ένα τεράστιο κρεβάτι αλλά και εντυπωσιακό μπουντουάρ όπου κάθε βράδυ κάνει τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ