Έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο ως μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες. Η Έλλη Κοκκίνου έχει κερδίσει με το σπαθί της, όλα αυτά τα χρόνια, μια θέση στη λίστα με τις αγαπημένες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και του μουσικού πενταγράμμου.

Στον ελεύθερο χρόνο της και όταν βρίσκεται μακριά από τις πίστες, η Έλλη χαλαρώνει στο σπίτι της στα Νότια Προάστια με τον γιο της Αλέξανδρο και τη μητέρα της.

Έχει δημιουργήσει μία υπέροχη κατοικία στο Πανόραμα της Βούλας που μπορεί επάξια να συγκριθεί με σπίτια που βλέπουμε στο εξωτερικό.

Έλλη Κοκκίνου

Η ίδια το έχει διακοσμήσει σύμφωνα με το δικό της προσωπικό γούστο, σε μίνιμαλ αισθητική, ωστόσο δεν λείπουν τα έντονα χρώματα για να δίνουν φως στο χώρο.

Ένας γκρι μεγάλος καναπές, πολλές φωτογραφίες και πίνακες, το ξύλινο πάτωμα και τα φωτιστικά, η επιβλητική βιβλιοθήκη, προσδίδουν στο σπίτι άλλη αίγλη.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιάς και η κουζίνα, καθώς έχει δηλώσει πολλές φορές ότι λατρεύει τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή.

Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντάς μας τα φαγητά που μαγειρεύει για εκείνη και τους φίλους της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ