Οι τηλεοπτικές δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αφήνουν… εποχή και σίγουρα ένας από τους λόγους έχει να κάνει με την υψηλή αισθητική του ίδιου.

Δείτε επίσης: Maestro: Τι απάντησε το Netflix στον Παπακαλιάτη μόλις πήρε τη σειρά;

Ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη σειρά «Maestro» με την οποία και επέστρεψε ουσιαστικά μετά από 11 χρόνια στην τηλεοπτική πραγματικότητα, μας θύμισε εκείνη την εκλεπτυσμένη ματιά που έχει ο ίδιος στην αισθητική.

Το σπίτι του έχει απίθανες γωνίες

Και κάπως έτσι, σίγουρα διακόσμησε και τον προσωπικό του χώρο, το σπίτι του, που κάθε του σημείο είναι ξεχωριστό.

Είναι ζεστό, με όμορφες γωνιές, γήινα χρώματα και πολύ ωραίο φωτισμό, ειδικά στους χώρους που είναι αγαπημένοι για τον ίδιο τον Χριστόφορο.

Ανάμεσά τους φυσικά το σαλόνι όπου δεσπόζει μία μεγάλη τηλεόραση αλλά και το γραφείο του που είναι άνετο, ευρύχωρο και έχει μία τεράστια βιβλιοθήκη με κρυφό φωτισμό η οποία και τραβά το βλέμμα του επισκέτπτη.

Οι περισσότεροι χώροι διαθέτουν γήινα χρώματα και πολύ ξύλο, ακόμα και στα πατώματα χαρίζοντας έτσι μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα λαμπατέρ σε διάφορες γωνίες και η καφέ μπερζέρα δίπλα στο τζάκι ολοκληρώνουν ένα υπέροχο σκηνικό στο προσωπικό χώρο του σκηνοθέτη και ηθοποιού που μάλλον είναι σπιτόγατος…

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ